Sunday, June 14, 2015

Isra Ismail PENGACARA GO SHOP YANG BARU ... BETUL KE ?



ADA PC ADA FON ADA TABLET ADA TV BOLEH BELI...

Tentu korang semua pernah dengar "jingle" dia atas ni kan..?  YEZZA..

Ehhh..ehhh kejap..
Apaaaaaa....ada yang tak pernah dengar ....? Kalau macam tu tepat sekali anda membaca post ini.

Kalau korang nak tahu Astro telah melancarkan satu saluran baru iaitu " CHANNEL 118 " yang merupakan CHANNEL SHOPPING pada 1 NOVEMBER 2014 yang lalu. 
Pada mula Trademarknya hanyalah  " GO SHOP , ADA TV BOLEH BELI " kerana melalui saluran ini, para pelanggan dapat membeli barang yang mereka suka dengan membuat panggilan atau memghubungi Talian bebas tol ( 24 jam ) di 1-800-82 -0088 selepas menontonya di TV. 

Pada 27 January 2015 pula, Astro Go Shop telah melancarkan beberapa platform untuk para pengguna supaya mereka dapat membeli pada bila-bila masa dimana jua dengan melayari www.goshop.com.my 

Asto Go SHOP juga telah di melancarkannya  kepada orang ramai dan media untuk bersama-sama shopping onlinenya pada 30 January 2015.

Dengan itu terhasillah JINGLE " ADA PC ADA FON ADA TABLET ADA TV BOLEH BELI..."




Ehemm. ada lagi soalan nak tanya..?
ADA
Macam mana nak beli barang di GO SHOP....?

Kalau ada TABLET atau ada PC (Personal Computer) boleh la log in ke website go shop di www.goshop.com.my untuk membuat tempahan.
Kalau ada phone boleh la call 1-800-8200-88 sahaja tapi perlulah melihat terlebih dahulu produk tersebut di website atau pun di TV.
Kalau ada astro hanya pergi ke channel 118 untuk melihat barang-barang di GO SHOP.


Mudah kan?

Tak perlu bersiap untuk keluar rumah, jalan-jalan keluarkan peluh, tak perlu nak bersusah payah cari paking, tak perlu nak beratur panjang, tak perlu mengadap jem jalan raya. Hanya dengan satu panggilan pesanan yang dibuat, penghantaran terus ke depan pintu rumah anda atau hanya dengan satu klik, barang sampai depan pintu rumah, semuanya di hujung jari anda




Apa tunggu lagi, cepat layari website GO SHOP atau buka saluran 118
I love GoShop! #SHOPATGOSHOP

Isra Ismail PENGACARA GO SHOP YANG BARU ... BETUL KE ?
( NAK TAHU JAWAPANNYA KLIK SINI )



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...