Friday, July 6, 2012

KENA HACK




cop2.. belum habis lagi...
2 baru intro...


Nie baru nak masuk isi2 penting....

MEMAMG MALAM 2 MENGEJUTKAN AQ.....
FB ISRA ISMAIL KENA HACK....

MASA TU... ONLINE KAT BAIDURI...
dengan niat nak print slip muet....
sambil tu online la kejap fb......

terkejut bagaikan ikan emas di dalam balang kaca
apabila tahu balang kaca dh retak seribu...

itulah perasaaan Isra apabila melihat profile picture dh bertukar wajah.....
dan dekat wall.... ada post cam nie....





aneh sekali..... apa motif sebenarnya nie
HANYA SEKADAR SUKA-SUKA...
ATAU SEBALIKNYA....


mendapat info dari seseorang
http://www.myvitrd.com/2011/05/facebook-hot-fm-jadi-mangsa-hack-jack.html
Macam orang yang sama je katanya....

ada juga yg cakap
.... mesti orang tu m'genali isra....
tak mungkin tetiba nak hack fb isra..... katanya....

maksudnya... org tu mesti nak hack org yg famous... dan nak curi segala maklumat...
tapi tak mungkin fb isra... sbb aq bukannya artis...


ok la penat kot...sbb keyboard isra rosak...
terpaksa guna benda kat bawah nie....







 ok la...
sampai kat sini saja penulisan Isra buat kali nie

dan kepada orang yg hack fb isra... isra ucapkan terima kasih sbb hack fb isra tanpa
meninggal kesan hitam kepada isra
( tak tukar password...dan x bt fitnah)
cuma gambar Jack Sparrow.tu je.... nak komen sikit....
lain kali letak la gambar tom cruise ke, hahaha ......
tak pn letak gambar SN...







2 comments :

Nabilla Arifin said...

hahaaaa...hg artisss kot,tu kena hack..tukaq password la isra..hackers tu saja maen2 ja kot..

Isra said...

hahaha...
bekas artiss... huhuhu..
password dh tukar...
yep, dia nk cuba kepakaran dia.. test power...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...