Tuesday, February 24, 2015

Akaun Palsu Dato' Siti Nurhaliza Di INSTAGRAM


Akaun instagram Dato' Siti Nurhaliza yang rasmi adalah @ctdk [ KLIK SINI ]

Sebelum in, isra pun dah tulis pasal akaun original Dato' Siti Nurhaliza hanya CTDK [KLIK SINI]

ctdk by @sitizoner "Semoga pihak berkenaan diberi kesedaran diatas perbuatanya ️
Follow @ctdk bukan @ctdk_ " 


rozisangdewi Akaun instagram Dato' Siti Nurhaliza yang rasmi adalah @ctdk dan sejak semalam kalau tak silap, muncul fake account ini, @ctdk_, menggunakan gambar profil, quotes dan juga gambar2 Dato' Siti seperti di instagram rasmi beliau. Ada unsur penyamaran, cuba memperdaya dan menyakinkan agar orang follow akaun ini dengan mengakui beliau adalah Dato' Siti yang sebenar. Hal ini bukan yang pertama kali dengan penyamaran, sebelum ini dan masih ada sebenarnya di facebook serta twitter. Apapun tujuan akaun @ctdk_ ini diwujudkan dan siapakah di sebaliknya, saya minta agar hal ini segera dihapus dan jangan memperdaya orang lain. Tak ada faedahnya dan tambah dosa saja menipu orang. Harap peminat2-peminat dan pengikut-pengikut ig ini tidak terpedaya dan tak perlu follow pun sbb niatnya jelas-menyamar. Akaun instagram Dato' Siti iaitu @ctdk masih lagi wujud, aktif dan dikendalikan sepenuhnya oleh Dato' Siti sendiri. Semoga @ctdk_ yg mewujudkan akaun palsu ini sedar akan perbuatannya salah. Terima kasih. 


 CARA NAK REPORT AKAUN PASLSU (SELEBRITI)  




INFO : KLIK SINI


1 comment :

Cristóbal Verónica said...

Slalu faker2 lg... lps tu dy buat 3 akaun palsu lgi, iaitu @ctdk_, @ctdk__ & @ctdk___. Dy jg m'nyamar sitizoner & najwa latif. Mksdnya dy kan m'nyamar ziana zain, liza hanim & artis lain2. Ap msala dy? Dy x pnt ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...