Sunday, December 11, 2016

SIGN IN EMAIL PETRONAS GUNA INTERNET KAT RUMAH

PETRONAS WebMail Your Email Access via Intranet and Internet

PETRONAS WebMail Your Email Access via Intranet and Internet ]


Balik bercuti pada musim perayaan pastu ada email penting nak buka. Tapi laptop personal lupa bawa. Pastu nak buka email Petronas macam mana ni.
Sign in email Petronas guna internet kat rumah  macam mana yep ?
Korang klik je link kat bawah ni.
https://pww.easternmail.petronas.com.my    [ Link dah tukar baru ]







Tiada rangkaian atau liputan Intranet Petronas tapi nak buka email Petronas , outlook petronas , jangan risau kalau anda mempunya Access Intranet klik je link ni https://pww.easternmail.petronas.com.my/ terus boleh buka email anda .

Tapi kenapa bila klik link atas tu dah tak boleh ?. Jangan risau sebenarnya link tersebut telah di tukar kepada link yang baru.


NEW UPDATE :

SILA KLIK GAMBAR DEKAT BAWAH NI UNTUK BUKA EMAIL PETRONAS ANDA .





Selamat Memcuba & selamat malam... ( selamat malam sebab saya menulis entry ni semasa saya tengah mengantuk nak tidur )

Bookmark the new PETRONAS webmail URL and change the email configuration for your mobile device(s)
PETRONAS Email Mailbox on Windows Mobile Devices
# cara nak buka email petronas
# cara nak buka email petronas kat rumah

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...