Sunday, June 4, 2017

WAJAH CANTIK DATO' SITI NURHALIZA DI BADAN PESAWAT AIR ASIA

TERBANG BERSAMA WAJAH CANTIK DATO' SITI NURHALIZA DENGAN MENAIKI PESAWAT AIR ASIA.

Alhamdulillah, suatu yang amat membangakan kami semua rakyat malaysia apabila wajah penyanyi nombor satu negara iaitu Dato' Siti Nurhaliza menghiasi badan pesawat Air Asia.






Ini simbolik. Terbangnya akan jauh dari ini. Dia meletakkan harga diri itu di tempat yang tak tercapai, menobatkan ketabahan sebagai selebriti yang dikenali di zon yang tak tergapai, memberikan senyum, menghidupkan damai, menyatukan ukhuwah, melapangkan hasad pada seindah-indah nilai.
Terbanglah setinggi mana pun, tetap meletakkan diri rendah dengan hemah, dihina tak goyah, dilempar fitnah tak melatah. InshaAllah.  #rozisangdewi




Yang Dinanti-nantikan sudah tiba...Siti situ sana sini....Happy Weekend....

Second look for this beauty .This picture dedicated to our national proud. This aircraft currently at China waiting for delivery to #airasia #airbus #airasiaspottermalaysia #airportlife #spotterlife #airbuslover #noweveryonecanfly #a320 #a320216 #aviationphotography #aviationspotters #avgeek #aerodrome #planespotting #instapilot #airplanes #malaysiaairports #spotting #red #nosampahpost #malaysianspotter #buddyspotter #airasia #malaysiaairports #instagramers #plane #flight #planelover #aviation #spotter #a320lovers #avgeek #airport #panning #wmkk #plane #airlines #picoftheday #igdaily #tagsforlikes #instagood #instaphoto #boeing #likeforlike #planephotography #aircraft #instagramaviation #sitinurhaliza #wonderful #simplysiti #sitizoners #simetrisiti



Something is coming soon hehehe.To all spotter please get ready for this beautiful A320 all the way from Guangzhou, Pic taken from a China Spotter #instaaviation #aviationphotography #aviationspotters #buddyspotter #airbus #airasia #airasiaspottermalaysia







VIDEO KLIK SINI


Bak kata Dato' Siti Nurhaliza : Fly me to the moon ...


.❤ ~

✈AirAsia
✈A320-216
✈HANOI-KUL(AK571)


Hasil kolaborasi Simplysiti X BigDutyFree .


Ingin tahu rahsia kulit sekata, gebu dan cantik. 2 way cake dan lip gloss kegemaran Dato' Siti Nurhaliza hanya dari Simplysiti. Kolaborasi istimewa dengan packaging baru hanya di kaunter Air Asia & Air Asia in flight sale.


Info terkini buat semua pengguna SImplysiti korang juga boleh membeli "SimplySiti Simply Elegant 2 Way Cake (AirAsia edition) & Simply Elegant Lip Gloss Duo (AirAsia edition)" di watsons dan juga boleh membeli secara online di website Simplysiti.


Dah tengok mesti rasa nak beli " Aku tengok, Aku suka, Aku Mahu " beli......

Janggan tunggu lagi! Get glammed up with SimplySiti Simply Elegant 2 Way Cake (AirAsia edition) & Simply Elegant Lip Gloss Duo (AirAsia edition).






1 comment :

Antoni said...

Ya ...Dato Sitinurhaliza sudah menjadi ikon negeri itu karena kecantikannya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...