Thursday, October 13, 2011

Isra Dah On Air ?


Isra On Air
Sekarang tibanya masa untuk on air... hahaha
bukan sebagai pengacara tv, DJ radio mahupun penyampai berita...
tapi sebagai penulis blog..

Blog nie sebenarnya dah lama...
cuma tak ada masa dan tak tau nak tulis apa kat blog nie
sementara masih masa dalam mood cuti sem 3 & nak masuk sem 4 nie...
terpikir pulak pasal blog nie..
daripada kosong je...
baik la Isra tulis la apa-apakan...
Boleh la korang baca jugak kan..

Sebenarnya Isra baru je pertama kali buat blog,
banyak lagi yang perlu dipelajari dan diperbaiki
Oh ya...sebarang komen2 amat dialu-alukan
tapi komen tu, mesti la... komen yang membina....

Harap lepas baca blog nie, jangan lupa jadi follower..



dan like la "Isra On Air" di FB dengan klik link kat bawah nie
 








2 comments :

Nabilla Arifin said...

amboiii sakan nohh,artiss kan..haha..gud job:)

Isra said...

artiss?? mana ader la.. anyway thanks. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...