Sunday, March 4, 2012

ISRA DERMAGIC STORY

Suka Blog ini? Tekan La like..Terima Kasih.



01/03/2012
(HARI T'AKHIR TEST)
Disebabkan 1 malam tak tido,
isra dapat hadiah.. hurray....cop2.. jgn nak hurray sangat la

dapat 2 eye Bag, 2 kedutan bawah mata & 1 biji jerawat kat tepi hidung sebelah kanan..
habis semua Isra  mention kat blog ni..
tiba rasa stress dan mencari sesuatu yang dapat membangkitkan mood GEMBIRA*

Kebetulan masa meletak beg atas meja study, terlihat brochure/pamplet DERMAGIC*



ini lah jawapannya yang dapat menyelesaikan masalah Isra.
so ptg 2 Isra ke WATSONS JUSCO.
Tapi DERMAGIC Dah Habis.
STRESNYA!!!!!!!
cop2..Nanti dulu..
mmg DERMAGIC dah habis.. tapi dia punya TESTER ada lagi.. HAHAHA
sempat laa Isra dok colek2 sikit krim 2 kat tanggan..

4...3...2...1..
Plant Endorphin pun meresap masuk dalam kulit Isra
dan membangkitkan MooD gembira =).

dan layanan promoter SIMPLYSITI pun sunguh mesra sekali...
dan dia minta no Fon isra, sbb bila dh ada dia akan inform kat Isra.
balik ke kampus dengan perasaan GEMBIRA..


SEKADAR GAMBAR HIASAN YANG SUNGGUH
FOTOGEDIK
FOTOGENIC.


02/03/2012
(menerima SMS dari no. +60175X2XX27)

Salam, produk Dermagic dh ada klau bermint
dtng watsons jusco, trma ksh.
sms diterima pada : 07.15PM
sebab dah malam, so pegi esok pagi je la.

 


03/03/2012(mood gembira)
 Syukur Alhamdulillah,
akhirnya pagi 2 Isra dapat memiliki
DERMAGIC.
krim magis pertama yang dapat membangkitkan mood gembira.

Dan pada malam 2, kat FC ada aweks2
senyum2, pandang2 ..jeling2... kat Isra
mmg betul2 ajaib la krim nie.
kau ada... hahaha

"Sampai de teman-teman yang tanya... kau ada awek baru ke Isra.
Hai, Happy Semacam je Ko hari nie Isra...
apa rahsianya isra.. bagi la tau..."

jawapan yang Isra berikan : no komen" tgk je kat blog"..
senang kan.. kalau ada blog..
kau ada...?



(sesi fotogedix isra hanya di faceblogisra)






Dermagic range comes with special formulation that contains Plant Endorphin which gives exhilarating effect and promote stress-free skin conditions. It makes your skin glow radiantly from within and virtually lift your mood, to achieve ultimate balanced beauty.

With combination of Korean Plant Stem Cells Technology and Advanced Hydra-Collagen, this anti-aging & skin lightening cream not only can delay pre-mature aging but also gives you the flawless & youthful complexion. Start to see dramatic skin improvements in just 2 weeks!





p/s: "I SIMPLYSITI" 



6 comments :

Nabilla Arifin said...

baru beli ka?nk trgelak ayat ni

Dan pada malam 2, kat FC ada aweks2
senyum2, pandang2 ..jeling2... kat Isra
mmg betul2 ajaib la krim nie.
kau ada... hahaha

Isra said...

yep, pada tarikh kat atas (3/3/2012)

betul, nie x tipu punya Ayat.
2 kumpulan Aweks..
1 straight depan isra..
1 kumpulan lagi belah kiri..

masa 2, tgh 2 pizza(kelab rakan siber buat makan)
so 2gu dari kul 9pm-10.15pm.
x sampai2 juga.(hari ujan)

1 kumpulan(kiri)asyik senyum2 pandang kat isra..
tgk kat belakang.. x de org pun.. kot2 la perah santan..
tapi mmg xde orang kat blakang isra.

1 kumpulan lagi, mula duduk betul2 depan isra.. selang beberapa meja..
pastu dia pindah kat hujung sebelah kanan.. sebab isra perasan yang dia asyik
tengok2 kat isra..

e2 lah cita dia.. HAHAHAHA

Nabilla Arifin said...

amboii..suka ekk diperhatikan..hahaha..duk pkai dermagic,dh berseri2 ..
awet muda gitu..huahaa..okey la,selamat bermood gembira pakai dermagic tu..

Isra said...

x berapa nk suka sangat, rasa malu plak
pn ada.. sbb asyik dperhati..
anyway thanks.. haha awek muda..
umur saya baru 16 Tahun kot..
muda remaja lagi.. hahaha..
Ok MooD haPPy DERMAGIC. =)

Nabilla Arifin said...

haha...taw pon..td jumpa kt LP mcm berseri2 ja..
silau mata nbilla nihh..hehe

Isra said...

haha.. ye ke?
anyway thanks.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...