Monday, January 26, 2015

MAJLIS PERJUMPAAN DAN SAMBUTAN ULANGTAHUN KE-11 SITIZONE BERSAMA DATO' SITI NURHALIZA #Sitizone3Dalam1

Suka Blog ini? Like Kalau Suka, Komen Kalau Nak Cakap Sesuatu....


 MAJLIS PERJUMPAAN DAN SAMBUTAN ULANGTAHUN KE-11 SITIZONE BERSAMA DATO' SITI NURHALIZA PADA 31 JANUARI 2015 #Sitizone3Dalam1



Majlis 3 Dalam 1-Ulangtahun Sitizone ke 11, ulangtahun kelahiran ke 36 tahun @ctdk yg jatuh pd 11 Januari dan majlis kesyukuran di atas kejayaan @ctdk menerima 11 anugerah sepanjang 2014. Pengesahan kehadiran hanya menerusi pembayaran, selepas pembayaran dibuat, sila emel bilangan kehadiran, nama dan no hp.Nyatakan juga bilangan kehadiran dewasa atau kanak-kanak. Kali ini pihak kami tidak menggalakkan bayi atau kanak2 yg terlalu kecil kerana setiap yg hadir akan menjadi kumpulan2 kecil dan terlibat dlm permainan dan kegiatan kumpulan. Selain jamuan makan termasuk tajaan makanan istimewa daripada @ctdk sendiri spt janji beliau slps kemenangan di AIM utk menjamu peminatnya, kami menyediakan permainan, pertandingan dan cabutan bertuah. Kpd Sitizoners yg pernah hadir sblm ini, mereka mungkin telah mendapat tahu gambaran majlis ini. Tak ketinggalan penglibatan @ctdk secara langsung sepanjang majlis dan juga persembahan istimewa beliau. Tempat terhad..jangan ketinggalan ya. Terima Kasih. Nota: Walaupun tema kali ini Back To School..saya memberikan kelonggaran utk makcik2..pakcik2..abg2..kakak2 yg dtg ....dan boleh mengenakan pakaian ala Cikgu. :) #Sitizone3Dalam1



Tarikh: 31 Januari 2015

Tempat: Dewan Besar Utusan Melayu Utusan Melayu (M) Bhd 

44, Jalan Utusan Off jalan Chan Saw Lin 55200 Kuala Lumpur.(formely Jalan 6)
Masa: 12.00 ptg - 6.00 ptg
(Pendaftaran bermula 11.00 pagi)
Tema: Kembali Ke Sekolah
(Pakaian Uniformsekolah atau pakaian ala Guru sahaja dibenarkan)

TEMPAT TERHAD!
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!

Bayaran: Bayaran: RM100 seorang (Dewasa) RM50 (Kanak-Kanak 12 tahun ke bawah) 
Bayi tidak digalakkan mengikut kesesuaian acara/program. Pembayaran haruslah dibuat sebelum 25 Januari 2015.

Cara-cara Pembayaran:
Bank In ke akaun Maybank Siti Nurhaliza Productin (M) Sdn. Bhd.
sila emel untuk mendapatkan nombor akaun)

Faks slip pembyaran ke 03-91019333 atau email ke ctnurhalizaproductions@gmail.com. Nyatakan nama, no. telefon dan bilangan kehadiran dalam email tersebut.

UNTUK MAKUMAN 
Pihak Astro akan ada buat rakaman khas untuk program terbarunya iaitu MAJLIS yang akan disiarkan pada hari Ahad 7 malam di Astro Ria dan Astro Maya HD


Alhamdulillah, ramai yang mengesahkan penyertaan cuma pihak SNP hanya mengambilkira penyertaan anda selepas byrn dibuat. Jika ada yg emel nama tapi belum membayar, kami tidak memasukkan lagi nama mereka dalam senarai. Dan tempat terhad, saya akan mengumumkan penyertaan ditutup jika jumlah penyertaan sudah mencukupi. Sebagai makluman, setiap yg hadir nanti akan kami beri lencana berbentuk sticker dan boleh ditampal pada pakaian sekolah. Jika ada yg mahu lebih kreatif, anda boleh memakai name tag, saya dan @ctdk juga sudah menempah name tag. Sekali sekala ada majlis bertema seperti ini, mari kita realisasikan sebaiknya. Saya juga minta maaf kerana acara kali ini tidak membenarkan bayi hadir kecuali kanak2 yg tidak lagi beriba. Ini untuk disesuaikan dengan acara dan keadaan. Terima kasih semua. #Sitizone3Dalam1. Ini hashtag rasmi majlis ini ya. Tq.


NAME TAG KETUA PENGAWAS DAN PENOLONG KETUA PENGAWAS SEKOLAH SITIZONE


Hahahahha....walaupun @ctdk junior saya tapi nampak tak saya sgt2 mengalah dgn boss saya...@ctdk tetap kena pegang jawatan lebih tinggi, ketua pengawas. Sebenarnya bila kita dah menetapkan tema #backtoschool utk majlis #Sitizone3Dalam1 , jgn serius sgt ya semua. Saya macam happy je nak jd pen.ketua pengawas dan lantik @ctdk jd ketua pengawas bersebab, sesuai peranan pada acara itu nanti. Kita ada pengetua, hehehe..siapa dia..surprise!! Kpd yg akan hadir nanti, pls jgn stress, asal anda hadir mengenakan pakaian sekolah atau ala cikgu, anda sporting utk menceriakan majlis ini. Semua kena sporting ya sbb acara #Sitizone3Dalam1 ini nanti akan dirakam oleh program Astro iaitu MAJLIS. Semua kena sporting dan bg program kita best ya!. Jumpa 31hb nanti! 


LENCANA SEKOLAH SitiZone SZ Setia Bersama



Semua yang menyertai #Sitizone3Dalam1 akan diberikan lencana sekolah Sitizone dlm bentuk stiker dan boleh ditampal pada baju sekolah anda nanti. Nombor2 pada lencana stiker itu adalah untuk acara cabutan bertuah. #backtoschool 




PERYERTAAN SUDAH DITUTUP



Penyertaan sudah ditutup. Terima kasih kpd yang sudah mengesahkan kehadiran dgn membuat bayaran, menghantar slip pembayaran dan mengirimkan emel lengkap kepada pihak SNP untuk acara ini. Sebagaimana yg saya nyatakan sblm.ini, tempat terhad dan saya mohon maaf bagi yg tak dapat menyertai majlis ini. Kepada yg sudah mengesahkan kehadiran, pendaftaran bermula 11am di Dewan Besar Utusan Melayu sehingga jam 12pm. Pihak Utusan menyediakan parking berbumbung dan tidak berbumbung utk kenderaan. 

Info: Siti Situ Sana Sini

Bagi yg menggunakan pengangkutan awam, boleh bersedia utk dptkan cara terbaik utk sampai ke majlis ini. Sama ada LRT (turun di Chan Sow Lin) dan seterusnya menggunakan teksi ke lokasi acara. Dr lokasi acara seelok2nya ada applikasi MyTeksi di hp anda bg memudahkan mendapatkan teksi pergi-balik. Pihak kami hanya akan membenarkan anda yg sudah mengesahkan kehadiran dgn nama berdaftar serta pengesahan byrn yg diemel atau difaks ke SNP saja utk berada di majlis ini. Kami sgt berharap kerjasama anda semua. Jumpa nanti..moga segalanya lancar.



DVD dan VCD Konsert Lentera Timur Dato' Siti Nurhaliza bersama Orkestra Tradisional Malaysia


Alhamdulillah. DVD dan VCD Konsert Lentera Timur Dato' Siti Nurhaliza bersama Orkestra Tradisional Malaysia akhirnya bakal dipasarkan. Jualan secara eksklusif di majlis #Sitizone3Dalam1 pada 31 Januari nanti dan kemudian menyusul ke kedai2. Harga utk DVD RM26.90 dan VCD RM19.90. Boleh didapati di gerai jualan album ini di depan Dewan Besar Utusan Melayu (tempat acara berlansung). Jgn lupa dapatkannya kerana inilah yg anda nanti2kan. Walaupun agak lambat dipasarkan, kami di SNP bersyukur dgn kerjasama Universal Music menerbitkan serta mengedarkan album ini. Bg yg dtg ke majlis #Sitizone3Dalam1 bolehlah mendapatkan album ini nanti. Terima kasih. @ctdk


WARNA DUNIA



Shooting 'Warna Dunia' di #Sitizone3Dalam1 pada 31 Jan 2015. KLIK SINI @ CLICK HERE


==========================






@rozisangdewi @israismail92 @ctdk

=== ISU DAN INFO BERKAITAN ==


24.12.2014. Selamat ulangtahun ke 11 Sitizone. Keluarga. Kekuatan. Silratulrahim. Inspirasi. Motivasi. Terima kasih di atas kebersamaan selama 11 tahun ini. Sokongan dan sumbangan kalian di atas kerjaya seorang Siti Nurhaliza sgt2 kami hargai. Dua Tekad Bersama, Tekad Selamanya. #sitizone #sitizoner #peminatsitinurhaliza. Tiada syarat, Tanpa borang daftar untuk Menjadi Peminat Tegar. Terima kasih Muhammad Nizam untuk gambar /design ini

Pengumuman rasmi kepada Sitizoners/ peminat2 Dato' Siti Nurhaliza mengenai Majlis Sambutan Ulangtahun Ke ``11'' Sitizone, sambutan hari lahir Dato' Siti Nurhaliza pada ``11'' Januari dan majlis kesyukuran di atas kejayaan ``11'' anugerah yang diterima Dato' Siti Nurhaliza sepanjang 2014. 
Ini merupakan acara tahunan yang dianjurkan oleh pihak pengurusan Siti Nurhaliza Productions dan tidak asing lagi kepada peminat2 yang pernah menyertainya.
Majlis 3 dalam 1 ini akan berlangsung seperti berikut;

Tarikh: 31 Januari 2015
Masa: 12 tengahari-6 petang (Pendaftaran bermula 11 pagi)
Tempat: Dewan Besar Utusan Melayu
Utusan Melayu (M) Bhd
44, Jalan Utusan Off Jalan Chan Sow Lin
55200 Kuala Lumpur. (formerly Jalan 6)
Tema: Kembali Ke Sekolah (Back To School)- Pakaian Sekolah atau Pakaian ala Cikgu/Guru sahaja digalakkan.
Bayaran: RM100 seorang (Dewasa)
RM50 (Kanak-Kanak bawah 12 tahun) 
Bayi tidak digalakkan mengikut kesesuaian acara/program.


Sila emel ke ctnurhalizaproductions@gmail.com untuk penyertaan dan kami akan memberikan maklumat lanjut mengenai acara, bayaran dan sebagainya. Pengesahan kehadiran berdasarkan pengesahan dari kiriman slip bayaran ke emel yang dinyatakan. Nyatakan nama, no telefon dan nama serta bilangan yang hadir bagi setiap pembayaran yang telah anda buat. (Kami akan memberikan no akaun di emel anda nanti). Pembayaran hendaklah dibuat sebelum 25 Januari 2015. Tempat terhad dan jangan lepaskan peluang anda.

Terima Kasih.


Rozi Sang Dewi Abd Razak PA Siti Nurhaliza


2 comments :

Fyda Noh said...

Wah wah.. bestnya majlis gini dengan retis pla tu..

ICHI kejupenyet said...

Wah macam best je.. Tema pun macam menarik..Ayuh kembali ke sekolah :)
Singgah baca dan follow..
Jemput ke akukaudansesuatu.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...