Sunday, January 4, 2015

HANIS ZALIKHA DILAMAR HAIRUL AZREEN IDRIS DI KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZAR

Suka Blog ini? Terima Kasih

Kalau diperhatikan, sudah agak lama juga gosip cinta di antara Hanis Zalikha dan Hairul Azreen Idris di media. Namun kedua-dua mereka lebih selesa menganggap hubungan yang terjalin cuma sekadar teman rapat.Bagaimanapun, para peminat Hanis Zalikha atau lebih dikenali dengan nama Keknis ini sering tertanya-tanya apakah status sebenar hubungannya dengan seorang pelakon kacak yang popular dalam drama Misiku Kuza dan Baby Ana Milik Siapa juga merupakan juara program Fear Factor, Hairul Azreen.

HANIS ZALIKHA DILAMAR HAIRUL AZREEN IDRIS DI KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZARBiarpun Hairul, 25, dan Hanis, 23, pernah menafikan tentang hubungan cinta yang pernah terjalin, kini pada 4/1/2015 jam 11.10 minit malam di konsert akhir gegar Vaganzar Hairul telah melamar Hanis. Lamaran itu disiarakan secara lansung di Astro Ria, Astro Prima dan Maya HD telah mengejut semua yang menyaksikannya di konsert dan rumah termasuklah Hanis Zalikha sendiri.

KRONOLOGI
Sekadar Gambar Hiasan

Hairul muncul bersama barisan penari latar sewaktu persembahan kumpulan Kristal. Pada ketika itu, pengacara Nabil Ahmad dan Jihan Muse menjemput Hanis untuk naik ke pentas. 

Hairul Azreen telah meminta kebenaran ibu bapa Kek Nis terlebih dulu... selebihnya jawapan terpulang kepada Kek Nis... 

“Ini bukan cincin tunang dan bukan cincin nikah. Ini adalah cincin tanda awak setuju dengan saya. Sudikah awak menjadi isteri saya?” ujar Hairul.

Hanis yang agak terkejut dengan lamaran tersebut dan membalas jawapan, “Insya-Allah, thank you."

Sekali lagi Hairul mengulangnya dengan bertanya " Yes or No ?".

Hanis membalas, "YES'.ALHAMDULILLAH

Sejurus Hanis membalas ‘yes’, Hairul menyerahkan  sebentuk cincin belah rotan kepada Jihan Muse untuk disarungkan ke jari Hanis. 

Video Lamaran Hairul Azreen
Download
atau 

KLIK SINI @ KLIK SINI
dan klik la button like nie dulu
JOM LIKE DAN KOMEN BAWAH NI.Peserta program Fear Factor Selebriti Malaysia, Hairul Azreen mengakui sudah lama mengenali blogger tekenal, Hanis Zalikha sejak di zaman Myspace lagi.Saya mengenali Hanis sejak dari bangku sekolah lagi, kami mengenali melalui laman sosial Myspace. Sebetulnya hubungan kami berdua agak lama terputus sebelum ditemukan kembali di dalam industri ini


PELAKON MISI KU KUZA , PENGACARA ASTRO


HANIS ZALIKHA BERTUNANG DENGAN HAIRUL AZREEN DI KONSERT AKHIR  GEGAR VAGANZAR


Hanis Zalikha bertunang dengan Hairul Azreen Idris Di Konsert Akhir Gegar Vaganzar

HANIS ZALIKHA TERIMA LAMARAN HAIRUL AZREEN.
HANIS ZALIKHA SAH MENJADI TUNANG HARUL AZREEN

WILL TOU MARRY ME
KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZAR

JIHAN MUSE MENYARUNGKAN CINCIN KE JARI HANIS ZALIKHA DI KONSERT AKHIR  GEGAR VAGANZAR SEBAGAI WAKIL KEPADA HAIRUL AZREEN IDRIS


Aiya Ilusi juara Gegar vaganzar musis pertama dan khalida naib juara

hairul azreen DAN hanis zalikha BERTUNANG
HANIS ZALIKHA  HAIRUL AZREEN BERKHALWAT KANTAI BERKHALWAT BETUL KE TIDAK BETUL KE BOHONG DUSTA KE BENAR


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...