Monday, February 2, 2015

Beg Sekolah Berjenama BURTON Terdapat Gambar Lucah di Bahagaian Dalamnya

Suka Blog ini? Like Kalau Suka, Komen Kalau Nak Cakap Sesuatu....







Kalau sekali tengok memang beg sekolah atau ‘backpack’ yang berjenama luar negara BURTON ini nampak seperti biasa.


Namun, selepas dibuka baru nampak imej sebenar yang terpapar dalam beg tersebut. Jika sekali pandang, pengguna mungkin sukar untuk mengesannya kerana ia kelihatan seperti corak biasa, tetapi, jika diperhatikan dengan lebih teliti, imej yang terpampang adalah gambar lucah.




Gambar terbabit menunjukkan imej kumpulan lelaki dan wanita sedang melakukan hubungan seks. Rasanya, rekaan sebegini haruslah dipantau kerana tidak mustahil kanak-kanak akan terbeli beg tersebut dan kemudiannya melihat imej-imej yang tidak senonoh yang terkandung dalam beg itu.

Beg seperti ini seharusnya dipantau oleh pihak berkuasayang berwajib kerana ia akan digunakan oleh kanak-kanak sekolah dan mereka memang tidak patut didedahkan dengan perkara seperti ini.

Beberapa keping gambar beg sekolah yang ditelah anda tengok tadi boleh didapati dipasaran . Beg ini mempunyai corak yang amat keterlaluan untuk digunakan apatah lagi diguna oleh kanak-kanak untuk ke sekolah.

Gambar yang menjadi viral di laman sosial itu memaparkan beg sekolah berjenama Burton yang mempamirkan gambar lucah di bahagaian dalamnya namun lokasi beg itu dibeli tidak pula dinyatakan.

Beg Sekolah Bercorak Gambar Lucah Di Bahagian Dalam Dijumpai Di Pasaran

SUMBER (Bukan Pemilik Gambar)
Kat mana jual beg burton cara nak beli beg burton harga beg burton penjual beg burton tiruan ada gambar lucah siapa pengedar beg burton blog jual beg burton asy faro asy library beg murah beg lucah beg dewasa gambar dewasa 18sx budak-budak 

Kami di Faceblogisra tidak pasti sama ada ianya adalah produk tiruan ataupun asli, kerana sumber tidak menyatakan di mana beg tersebut dibeli. Pihak kami di Faceblogisra mencari design beg dari web BURTON tetepi tidak menjumpai design yang sama seperti desing di atas. Apa - apa pun kepada ibubapa dan pengguna di luar sana, pastikan tengok dengan teliti beg atau apa-apa barangan yang ingin di beli sebelum membelinya.

UPDATE: Izra ada hantar whatsapp kat aku dia cakap cerita ni dah lama tahun 2013. Dia siap bagi link dan gambar. Nak tengok gambar ada bawah sekali, jangan lupa komen.  TQ Izra. Tapi blog ni masih FaceblogIsra bukan FaceblogIzra.





( gambar atas ni di post dalam bulan 6/7 tahun 2014)





1 comment :

MNH SASTERA MELAYU said...

Ya Allah...tak sangka pula ada beg sekolah macam tu. Nasib baik bro dedahkan perkara ni. Saya pun baru tahu bila baca blog bro ni. Macam macam hal kalau nak jahanamkan budak budak terutama yang beragama Islam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...